Wednesday, July 1, 2009

Bagaimana memilih?

Acap kali bila sebut pasal MLM, pastinya perkara pertama yang muncul adalah ketidakyakinan untuk mendapat downline dan sebagai nya. Utk saya dan suami, pertama kali sebelum kami join bisness ni adalah dengan buat sedikit kajian berkaitan 2 perkara penting :

1- Company
2- Produk


Company New Image adalah jenama terkemuka dunia yang mengeluar dan mengedarkan Kolostrum yang dihasilkan dari lembu-lembu dari New Zealand. Company New image juga telah 3 kali memenangi International Export-award winning company sebagai pengeluar utama Kolostrum dunia. Syarkat ini juga tersenarai di bawah New Zealand Stock Exchange melalalui syarikat New Image Group Limited. Justeru, tak perlu ragu-ragu lagi untuk menyertai sebahagian daripada ahli keluarga New Image. Lebih menarik kami dimaklumkan baru-baru ini New Image Malaysia disenaraikan top 7 direct selling company, sebaris dengan jenama amway yang telah 40 tahun established di Malaysia.

Keduanya adalah kerana kehebatan produk ulungnya iaitu Kolostrum Alpha Lipid. Produknya hanya satu, tak perlu pelbagai produk seperti sesetengah mlm yang lain. pendapat peribadi saya, Kolostrum Alpha Lipid ni SIMPLE. Be it dari cara penyediaannya, bilangan skup sehari dan faedah yang diperolehi dari segelas Alpha Lipid Colostrum, ia lengkap, mudah dan praktikal :) fokus dalam bisnes ni pon mudah. MEMBANTU orang ramai jadi sihat melalui pemakanan Sarapan Pagi Alpha Lipid Lifeline dan membantu orang ramai mendapat pendapatan lumayan melelui peluang perniagaan yg murni ini.

Berminat? Hubungi kami

Ezira / Fah
012-6980414 / 016-2550067
ezira17@gmail.com

No comments:

Post a Comment